Pravilnik o zasebnosti

Zadnja posodobitev: 28. 4. 2023

Vaša zasebnost nam je pomembna. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, varujemo in razkrivamo informacije, ki jih prejmemo od vas prek naše spletne strani https://www.rogerviolins.com/ (v nadaljevanju: “spletna stran”). Prosimo, preberite si to politiko zasebnosti skrbno, da boste razumeli naše prakse glede vaših osebnih podatkov in kako jih bomo obdelovali.

1. Kdo je zbiratelj osebnih podatkov?

Roger Violins
Vesna Roger, s.p.
Nušičeva ulica 6
3000 Celje
Slovenija

Kontaktirate nas lahko na:
info@rogerviolins.com

2. Kateri podatki se zbirajo?

Obrazci za stike

Če se odločite, da nas kontaktirate preko obrazca za stike, bomo zbrali vaše ime, priimek in e-poštni naslov. Te podatke bomo uporabili za komunikacijo z vami glede vašega povpraševanja. Podatkov ne bomo delili z drugimi podjetji ali organizacijami.

Google Analytics

Uporabljamo storitev Google Analytics, ki uporablja piškotke, da analizira, kako uporabniki uporabljajo to spletno stran. Informacije, ki jih piškotki zbirajo o vaši uporabi spletne strani, vključujejo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, čas dostopa in obiskane strani. Te podatke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Google Analytics podatkov ne bo uporabil za identifikacijo uporabnikov ali povezovanje osebnih podatkov z drugimi podatki, ki jih Google hrani.

Hotjar

Uporabljamo storitev Hotjar, ki uporablja piškotke, da analizira, kako uporabniki uporabljajo to spletno stran. Informacije, ki jih piškotki zbirajo o vaši uporabi spletne strani, vključujejo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, napravo, čas dostopa in obiskane strani. Te podatke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Hotjar podatkov ne bo uporabil za identifikacijo uporabnikov ali povezovanje osebnih podatkov z drugimi podatki, ki jih Hotjar hrani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke, majhne datoteke, ki jih shranimo na vašo napravo, da izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo in analiziramo vašo uporabo spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vašo napravo in shranimo vaše nastavitve, ko obiščete našo spletno stran.

3. Za katere namene zbiramo osebne podatke?

Zbrane podatke uporabljamo za naslednje namene:

Upravljavec podatkov bo osebne podatke uporabnikov vodil v zbirki osebnih podatkov samo toliko časa, kot je nujno potrebno, da se doseže namen, za katerega se osebni podatki zbirajo in vodijo..

4. Uporaba in shranjevanje podatkov

Zbrane podatke uporabljamo samo za namene, za katere ste nam jih posredovali, in jih ne bomo delili s tretjimi osebami brez vašega soglasja. Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje na spletni strani, analizo uporabe spletne strani in za oglaševanje. Shranjujemo samo tiste osebne podatke, ki so potrebni za izpolnitev namena, za katerega ste nam jih posredovali.

5. Izvajanje politike zasebnosti

Upravljavec podatkov ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov.

Vse pri upravljavcu podatkovredno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s Upravljavcem podatkov.

5. Vaše pravice

Imamo obveznost, da obdelujemo osebne podatke le za namene za katere smo jih zbrali. Imate pravico, da nas glede tega kontrolirate. Kadarkoli lahko zahtevate od nas, da vam omogočimo vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo, posredujemo podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov lahko zahtevate z prošnjo na naš email info@rogerviolins.com.

6. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite tudi na elektronski naslov: info@rogerviolins.com.